Lady Universe 2018

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

Lady Universe 2018 е световен конкурс за красота, на който тази година ще вземат участие момичета от  Корея, Япония, Ямайка, Намибия, Русия, Украйна, САЩ, Европа и Балканите от 18 до 28 годишна възраст. Конкурсът се провежда за трета поредна година и ще се състои в няколко кръга.

Първият кръг е на 15 октомври 2018 г. във Велико Търново и претендентките за короната ще участват във “Вечерта на талантите”. По време на тази част на модно ревю,  български марки и дизайнери ще представят своите тенденции, а именно Христо Чучев, носител на престижната награда “Златна игла 2018” в категория “Булчинска мода”, Алекс Харди и Мария Маркова от Модна къща “Скарлет” и др.

Вторият кръг е “Вечер на нациите”, която ще се проведе на 17 октомври 2018 г. от 19.30 ч. и всяка участничка облечена в традиционно облекло ще представи  културата и традициите на своята страна.  

На  19 октомври 2018 г. от 20.00 ч. в хотел “Маринела”-София ще бъде финалната част на Lady Universe 2018, която ще се излъчи от основният  медиен партньор Code Fashion TV.

За повече информация за събитието:

http://ladyuniverse.net/
https://www.facebook.com/ladyuniversecontest/

Стефка Нейкова – онлайн списание за Текстил, облекло, кожи и технологии