Google и SoftUni Digital организират безплатни дигитални обучения в над 37 града в България

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

На 14-ти май стартира проектът на Google Дигитален гараж в сътрудничество със SoftUni Digital и в партньорство с БТПП 12 специално обучени от Google консултанти ще водят безплатни семинари и индивидуални обучения в повече от 37 града в България! Трейнърите ще се фокусират върху възможностите, които дигиталният свят предоставя и ще обучават представители и собственици на малки и средно големи фирми, както и всички желаещи да обогатят дигиталните си умения в използването на онлайн инструменти за растеж.

Google има за цел да обучи 15 000 души от малки и средни предприятия до края на годината. Подробна информация за графика на турнето и за това как да се регистрирате в програмата е публикувана на уебсайта .

Какво е Дигитален гараж?

Дигитален гараж е програма, която помага на хората да подобрят дигиталните си умения безплатно. Програмата предлага онлайн и офлайн обучения, създадени от Google, които допринасят за разрастването на бизнеса онлайн, следвайки собствено темпо и чрез гъвкави и персонализирани уроци. Кампанията в България стартира през месец май 2018 г. и ще продължи до края на 2018 г.

Защо онлайн присъствието е толкова важно за малките и средни бизнеси?

  • 70% от хората в България използват интернет за лични цели
  • 55% от хората в България използват смартфон
  • 48% от хората в България, които използват интернет, пазаруват онлайн
  • 56% от хората в България, които използват интернет, сравняват услуги и продукти онлайн преди покупка

На 9 ноември 2018 г. в конференцията ”Тенденции и иновации в текстилната и модната индустрия” в Конгресен център -Международен панаир Пловдив от Даниел Христов – обучен треньор на Google Дигитален гараж ще може да се запознаете с проекта – Защо е важно бизнесът ни да бъде онлайн, “Ефективно изграждане на онлайн присъствие”.

За осъществяване целта на проекта, нашите дигитални консултанти ще проведат редица семинари и индивидуални консултации напълно безплатно.

Също така можете да се запишете и за индивидуална консултация тук.

Регистрация можете да направите на официалната страница на Дигитален гараж.

За повече информация посете сайта:  https://learndigital.withgoogle.com/digitalengarazh