Fashion.bg обявява конкурс “Нарисувай си рокля”

В наши дни, модата е придобила един по-друг оттенък – който носи нещо различно, уникално и оригинално е модеренА, какво по-уникално от рокля с твой дизайн?

Най-големият моден портал в България – Fashion.bg обявява конкурс “Нарисувай си рокля”. Конкурсът се провежда от 17 септември до 17 декември 2018. Няма ограничения за възрастта на участниците. Роклите са изключително подходящи за деца и за техните майки.

Разпечатайте приложения темплейт във формата на рокля http://cdn.fashion.bg/template14.pdf и върху него нарисувайте дизайн на роклята. Няма ограничение за използваните материали – бои, моливи, пастели. Възможно е да се направи също колаж от снимки (ако имате права за ползване на снимките) или файлът да се обработи на компютър. Необходимо е ние да получим дизайн върху предоставения от нас темплейт.

Ако не можете да разпечатате шаблона, но много искате да участвате, просто ни изпратете рисунка във формат A4 (портрет) като се съобразите с размерите на роклята. Ние ще изрежем рисунката с нашия шаблон.

Ще бъдат раздадени 6 награди – 5 рокли по ваш дизайн и 1 калъф за телефон с ваш дизайн. Избраните дизайни ще бъдат по преценка на организаторите.

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

Всички участници ще получат 20% отстъпка, ако желаят да закупят роклята, която са нарисували от https://www.fashion.bg/shop

Теглене на наградите:
22.10. – 1 рокля
22.11. – 1 рокля
15.12. – 3 рокли и 1 калъф за телефон

Снимките на вашия дизайн върху темплейта изпращайте на адрес office@fashion.bg

Роклите, които вече участват в конкурса може  да видите тук:  http://kakseoblichame.fashion.bg/Нарисувай-си-рокля