Българско изложение за мода, занаяти и изкуства

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

 Българско изложение за мода, занаяти и изкуства

съчетано с благотворителна цел

от  10 до 15 юни 2019 г.пред сградата на КНСБ под мотото:

 Моден феникс – от златните ръце български

 

ПОКАНА 

Уважаеми г-н/г-жо Изпълнителен директор/Управител,

ФНСОЛП безвъзмездно организира и Ви кани да участвате на различното Българско изложение за мода, занаяти и изкуства с продукция на Вашето предприятие от 10 до 15 юни 2019 г.

       Нашата идея е да популяризираме и рекламираме българското производство на Леката промишленост, богатия асортимент от облекла, трикотаж, стъкларски и битови изделия и най-вече да помогнем за увеличаване на реализацията на нашите фирми. Тази инициатива се приема с голямо удовлетворение и очакване, тъй като на предишните организирани 3 подобни базара имаше участие на повече от 15 фирми, а сега очакваме да видим повече от българските производители в Леката промишленост.

     Леката промишленост е изправена пред много проблеми и предизвикателства, но има много възможности и потенциал за развитие. Устоява на високата конкуренция, и е на българския и чуждестранен пазар, тъй като изделията произведени на ишлеме се отличават с високо качество, стил и разнообразие. Вярваме, че всички вкусове и изисквания ще бъдат удовлетворени, с оригиналност, нови тенденции, красота и достъпни цени на българските стоки.

     Провеждането на изложението е и във връзка с честване професионалния празник на работещите в сектор Лека промишленост. Използваме приятния повод да честитим празника на Вас, и работещите в сектора, като пожелаваме много здраве, сили, творчески успехи и ползотворно сътрудничество, нека заедно продължим с доверие към нови върхове и просперитет на сектора и работещите! Сигурни сме, че всички заедно можем да допринесем българския производител на облекло, текстил и трикотаж да възроди, съхрани и запази своето място, със собствена марка и авторитет на пазара – българския и международния.

Моден феникс – от златните ръце български

             В срок до 22 май 2019 г. трябва да ни уведомите за датите и асортимента, с който ще участвате в изложението. Необходимо е да разполагате с касов апарат, щендери и рекламни материали. Изложението ще се разположи в шатри, които ще направим всичко възможно да подсигурим /количествата ще са ограничени/ пред сградата на КНСБ /без наем или каквито и да било такси/, и ще бъде медийно популяризирано. Като допълнение, а и в социален аспект, ще поставим и кутии в подкрепа на деца в беда – „Помогнете на дете на загинал работник”, за благотворителна кауза. 

 

Разчитаме на активното Ви участие !

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ!

 

Цветелина Милчалиева

Председател на ФНСОЛП

 

За контакти с Национален координатор на ФНСОЛП за регион София:

Димитрия Кирева – 0878614163

Централен офис на ФНСОЛП в гр. София: 02 9877016