Фестивал на Модата и Красотата 2019

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии
Започна организацията на дванадесетото поредно издание на Фестивал на Модата и Красотата 2019. Събитието ще се проведе на 27 и 28 юни 2019 г. в лятната градина на комплекс “Морско Казино” – Варна, където се очаква да присъстват над 600 гости от цяла България.

Екипът на агенция Vip Fashion Group  – продуцент и организатор на модния форум за поредна година ще зарадва почитателите на модата и красотата с поредица от стилни дефилета на реномирани марки и дизайнери.

В ролята на водещ по традиция ще влезе популярният актьор Симеон Лютаков, а лице на Фестивала ще бъде очарователната Габриела КироваМИС БЪЛГАРИЯ 2016. В събитието ще вземат участие най–добрите модели на морската ни столица, сред които Михаела Йорданова/ Мис Варна 2018/, Моника Драгнева / Мис Варна 2017/, Марина Димитрова / Мис варна 2015/ и специалният гост на формата – носителката на титлата BEST MODEL OF THE WORLD 2011гИва Атанасова.

Стайлингът на моделите е поверен в ръцете на екипа на топкоафьора Конда Кондов /Салони Nushi/ и гримьорката Кристина Славова, а официални фотографи на модния форум са Боби Решовски и Веселин Тончев.

ФЕСТИВАЛ НА МОДАТА и КРАСОТАТА 2019 ще се проведе с подкрепата на МОЛ ВАРНА ЕАД и  АЛКАЛНА ВОДА АДВА.

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

Снимков материал: архив 2018, www.vipfashiongroup.com

Онлайн списание за Текстил, облекло, кожи и технологии е медиен партньор на Фестивал на Модата и Красотата 2019 от 27-28  юни 2019 г.