„БНД-Текстил” ЕООД на ТМТ Експо 2019

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

БНД-текстил е експертът в текстилния печат, на който можете да се доверите! Ние вървим заедно с вас по всяка стъпка от работния процес, от предпечатната подготовка до ушиването и пакетирането на завършения продукт.

Намираме се в София, където чрез професионалните си познания и възможности, извършваме печата и ушиването на платовете, в изключително кратки срокове, с най-ниските минимални тиражи, и с превъзходно качество.

От създаването си през 1997г., ние винаги сме били с фокус върху последните технологии в сферата на текстилния печат. Непрестанно търсим новото и иновативното. От спортното облекло, през модния дизайн, до рекламните материали, ние можем да предложим най-новото и най-доброто от постиженията в сектора.

Нашият екип стои зад реализацията на множество събития и проекти, включващи изработката на спортни екипи, модни облекла, сценични костюми, дизайнерски колекции, фитнес облекло, аксесоари, интериорни решения и други.
На нас са се доверили някои от известните европейски производители на спортно облекло.

Като стъпка към разширяване на досегашната си дейност, „БНД-Текстил” ЕООД закупи през 2017г. и инсталира в гр.Враца нова и изцяло оборудвана поточна линия за дигитален печат на естествени тъкани и трикотажни платове. С използването на реактивни мастила се покрива изцяло гамата от платове, произведени от естествени растителни материали, като памук, лен, вискоза и техните смеси. Оборудваният с транспортно платно принтер от последно поколение, осигурява възможността за печат и на еластични платове и трикотаж.

Фирмата предлага както налични (с гарантирано качество и физико-механични показатели) платове от български производители, третирани и апретирани с химикали на немски производители, така и печат върху платове осигурени от клиентите. За гарантиране на качествено изпълнение на печатния процес, е необходимо същите да са подготвени предварително за дигитален печат – обезскробвани, избелени, изпрани при минимум 90-95°С, добре фиксирани на необходимата ширина, и с изрязани и подлепени с перманентно лепило иви (за трикотажните). Работната ширина на печатното поле е 180см. Работна медия – платове с ширина до 185 см.

Бихме се радвали да бъдем част от реализацията на Вашите проекти, и да Ви помогнем да придадете живот на вашите идеи. Вашият успех е предизвикателството, което ни води!

Накратко за нашите услуги:
– Печат върху разнообразие от налични платове на склад или с материали по поръчка.
– Печат с модно десенирана сублимационна хартия, разработване на собствени десени.
– Спортна екипировка – цялостен дизайн, печат и шев на екипи за всякакъв вид спорт.
– Сублимационни, офсетови и ситопечатни технологии.
– Едноцветно или многоцветно флекс-фолио и флок; тъкани, металически, 3D емблеми;
изрязване, обшиване, бродерия.
– Рекламни материали – банери, пана, декори, флагове, връзки GSM и баджове, и др.
– Рязане, кроене, шев, производство на облекла, създаване и градиране на кройки.
–  Термотрансферни операции, подлепване, фиксиране, термообработки на платове.

– Предпечатни услуги, създаване на векторни и растерни изображения.

– Векторизация и стилизиране на логотипове, знаци и други графични изображения

-Графичен дизайн, професионално ретуширане, десениране,  и обработка на изображения.

Вижте повече на: www.BND-TEXTILE.com