новини1

Конференция “Тенденции и иновации в текстилната и модната индустрия” 2019

Втората браншова конференция “Тенденции и иновации в текстилната и модната индустрия” се проведе на 27 септември 2019 г. В Интер Експо Център, София, организирана от онлайн списание за Текстил, облекло, кожи и техноологии.

Събитието беше открито от г-жа Цветелина Милчалиева – председател на Федерация на независимите синдикални организации от леката промишленост (ФНСОЛП). Бъдещето на труда, дигитално образование, адаптиране на данъчно законодателство и национална стратегия за индустрия 4.0 бяха заложени в изказването на федерацията.

След това бяха изнесени научни разработки и представени презентации, които бяха одобрени и ще бъдат публикувани в електронното списание.

Втората конференция беше една платформа, на която се дискутираха виждания и интереси, предпоставките за активен процес и преодоляване бързите цифрови процеси в текстилния и модния сектор.

Организаторите, Благодарят на всички, които уважиха с участие на доклад/презентация и на всички, които присъстваха на съпъстващото събитие по време на второто изложение ТМТ 2019!!! Редакционен екип

Конференцията в снимки

logo_tok_conference_2019
tok1_pic8
tok1_pic1
tok1_pic2
tok1_pic3
tok1_pic4
tok1_pic5
tok1_pic6
tok1_pic7
IMG_5504
PlayPause
previous arrow
next arrow
Shadow

Снимков материал: онлайн списание за Текстил, облекло, кожи и технологии

Всички права запазени на публикуваните материали на сайта на Онлайн списание за Текстил, облекло, кожи и технологии © All publications on the Online magazine for Textiles, Clothing, Leather and Technology site are copyrighted© Alle Veröffentlichungen im Online-Magazin für Textilien, Bekleidung, Leder und Technologie sind urheberrechtlich geschützt ©