ОНЛАЙН СПИСАНИЕ ЗА ТЕКСТИЛ, ОБЛЕКЛО, КОЖИ И ТЕХНОЛОГИИ – три години онлайн

Скъпи читатели, сътрудници и партньори от цял свят!

 ОНЛАЙН СПИСАНИЕ ЗА ТЕКСТИЛ, ОБЛЕКЛО, КОЖИ И ТЕХНОЛОГИИ празнува своята 3-та годишнина!

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

За целият редакционен екип  беше голямо удоволствие, страст и воля да бъде още една година заедно с вас  ОНЛАЙН на www.tok-bg.org. Надяваме се, че сме Ви били полезни и през 3-та си година, защото тази една година беше изпълнена, с много динамични и гъвкави събития и постоянно обновяваща се с информационни материали, които намериха своето пространство, именно на нашия сайт и на страниците на електронното ни издание. Три години онлайн – цели три години, не са малко, не са и много!

Новата мода днес е онлайн, това което сме и ние, затова ние продължаваме напред да Ви показваме новите концепциии, алтернативи и  тенденции, които ще стават по-съвременни и устойчиви в ежедневието. Също така ние продължаваме напред  – да бъдем вашата връзка за технологичният напредък и създаването на партньорства в областта на текстилната и кожено-кожухарската индустрия.

СЪРДЕЧНО ВИ БЛАГОДАРИМ на ВСИЧКИ!

 СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ И НА НАШИТЕ МЕЖДУНАРОДНИ РЕКЛАМОДАТЕЛИ, КОИТО НИ ПОДКРЕПИХА ПРЕЗ ТАЗИ ЕДНА ГОДИНА  И ПРОДЪЛЖАВАТ ЗАЕДНО С НАС И ПРЕЗ СЛЕДВАЩАТА!

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

От

Редакционният екип на онлайн Списание за текстил,

облекло, кожи и технологии