HP за Stitch – тенденциите в пазара на печат

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

HP за Stitch на 16 юли в 11 ч. преди обяд и научете какви са тенденциите в пазара на печат на Присъединете се към Уебинара на текстил.

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

Каним Ви да откриете най-новите тенденции в сюблимационния печат и иновативни решения, които ще Ви помогнат да революционизирате начина, по който управявате и разраствате  Вашия бизнес.

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

В този уебинар на HP Stitch ще научите:

  • Текущите тенденции в развитието на текстилния пазар
  • Какво е стойностното предложение на HP Stitch
  • Нашият нов свят от приложения
  • …. плюс виртуално демо на живо на HP Stitch директно от нашия Демо център в Барселона!

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Уебинарът е безплатен и е на английски език!

Препоръчваме, също така тук да разгледате нашия виртуален щанд

Относно Мираж Груп

“Мираж Груп” ЕООД е регистрирана през 2004 и оперира в сферата на дигиталния печат, като основната дейност е “търговия с машини и материали за рекламната индустрия”. Главният офис на фирмата се намира в стратегически разположения за търговия град Русе. От 2006 година фирмата започва да продава дигитални машини за печат, като към днешна дата броят им е над 400, от следните производите: Широкоформатни принтери HP Scitex, Широкоформатни принтери HP Designjet, HP Latex серии, Текстилни принтери d.gen, Текстилни принтери ATPColor, Плоскопечатни принтери Canon Oce Arizona, Ролни принтери Oki(Seiko), Високочестотни заваръчни машини Forsstrom, Високопрецизни режещи машини Zünd, Режещи машини Summa, Ламинатори Neschen, Апликатори Rollsroller, Довършителни машини Matic, Transmatic, Rimslow и др.

 

Информацията ни беше любезно предоставена от Мираж Груп