Български бранд – Preach It Brand

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

Preach It Brand е независим български бранд за ежедневно и градско облекло, основан през 2019г. Основната идея е да свързва хората, които харесват алтернативния начин на живот и които имат отношение към изкуството и качествено направените дрехи. Preach It Brand е изключително обвързан с градската street култура и подкрепя такъв тип събития и хора. Дизайните са направени от нулата – от белия лист хартия до полагането на висококачествените воднобазирани мастила отпечатани върху текстила. Поради тази причина можем да кажем, че те са на сто процента автентични и оригинални. Всичко направено досега е резултат на нашия постоянен стремеж към креативност, разнообразие и естетика. Имаме куража и желанието да израстваме още повече.

Основната ни цел е да виждаме усмивките върху лицата ви, докато сте с нашите дрехи. Затова не забравяйте да проповядвате своя стил.

Всички наши дизайни могат да бъдат отпечатани и върху хартия, което ги прави перфектния подарък за вашите приятели, които имат Изкуството в своето ДНК.

#preachyourstyle

Ето какво казва Венцислав Ангелов, създател на Preach It Brand

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии Здравейте, казвам се Венцислав Ангелов и съм човекът, който стои зад Preach It Brand. Преди малко повече от година започнах да се занимавам усилено със ситопечат и бързо превърнах тази моя страст в нещо повече от хоби. Исках да създам нещо, което изразява част от мен и същевременно да буди интерес и в другите.
По принцип вярвам в символиката и затова избрах датата, на която да обявя бранда, да е 24ти Май. Оттам насетне съм отговорен за създаването на 5 дизайна
:

1

Голямо Лого

2

Златно Сърце

3

Темида 

4

Cosmic Girl 

5

Plague Doctor

През цялото време не спрях да мисля различни начини за обогатяване на гамата от предлагани цветове и продукти. Тези ми мечти нямаше да могат да се случат, ако не бяха много хора и организации, които ми помагаха да представям продуктите на Preach It Brand

За повече информация относно нашите продукти и събития може да ни последвате в:

Webstore, FacebookInstagram, Youtube: 

E-mail: preachitbrand@gmail.com