новини

31 ГОДИНИ ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА ФЕДЕРАЦИЯ НА НЕЗАВИСИМИТЕ СИНДИКАЛНИ ОРГАНИЗАЦИИ  ОТ ЛЕКАТА ПРОМИШЛЕНОСТ

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ПО ПОВОД 31 ГОДИНИ

ОТ СЪЗДАВАНЕТО

НА

ФЕДЕРАЦИЯ НА НЕЗАВИСИМИТЕ СИНДИКАЛНИ ОРГАНИЗАЦИИ

ОТ ЛЕКАТА ПРОМИШЛЕНОСТ

Уважаеми колеги, приятели, синдикалисти, съмишленици,

        Днес нашата Федерация на независимите синдикални организации от Леката промишленост, навършва 31 години от създаването си.

    Днес, от името на Координационния съвет на ФНСОЛП, и лично от мое име, отправям поздравления към всички Вас, председатели и членове на синдикални организации към Федерацията, за нашия празник!

     31 години, водени от желанието да съхраним  достойния труд на работещите в Леката промишленост, сплотяваме хората в името на най-правдивата Кауза и в стремеж към бъдещо развитие и прогрес. През всички тези години отдаваме от сърце и душа своя неуморен труд, за да поддържаме огъня на знанието, стремежа към справедливост и достойно отстояване развитието на идентичността,личността,човечността.

        Днешният празник е признание за всички Вас – синдикалисти отстояващи правата и труда на работещите в  Леката промишленост, текстилци,стъклари, машиностроители, производители на фаянс и керамика, на ски и съоръжения за тежката индустрия, производители на електронни компоненти и детайли, индустриални работници. Нека нашата упоритост и устойчивост  е еталон за синдикализма, а нашата всеотдайност – пример за подражание.

         На всички пожелавам Здраве, Ентусиазъм към новото, което предстои, успехи и несломим Дух в благородните  ни Синдикални дела! 

Честит празник!

 

                                               С уважение:  Цветелина Милчалиева

                                   Председател ФНСО Лека Промишленост – КНСБ

 

………………………………………………….

Контакти: гр.София, пл. „Македония“ № 1, ет.9, ст.6-7,

 тел.02/ 987 70 16,

вътр. 433, имейл: fnsolp@abv.bg

Линк в социалната мрежа

Всички права запазени на публикуваните материали на сайта на Онлайн списание за Текстил, облекло, кожи и технологии © All publications on the Online magazine for Textiles, Clothing, Leather and Technology site are copyrighted© Alle Veröffentlichungen im Online-Magazin für Textilien, Bekleidung, Leder und Technologie sind urheberrechtlich geschützt ©