Блясък, стил и красота ще залеят морската ни столица по време на ежегодния моден форум – Фестивал на Модата и Красотата 2021

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

Започна организацията на четиринадесетото поредно издание на Блясък, стил и красота ще залеят морската ни столица по време на ежегодния моден форум – Фестивал на Модата и Красотата 2021 – Варна 2021, което ще се осъществи с подкрепата на Фонд „Култура“ към Община Варна.

Събитието ще се проведе на 25 и 26 август 2021 г. в лятната градина на комплекс “Морско Казино”, където се очаква да присъстват над 600 гости от цяла България.

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии  Екипът на агенция VIP Fashion Group  – продуцент и организатор на модния форум за поредна година ще зарадва почитателите на модата и красотата с поредица от стилни дефилета на реномирани марки и дизайнери, които ще ви представим след броени дни.

В ролята на водещ по традиция ще влезе популярният актьор Симеон Лютаков, а лице на Фестивала ще бъде очарователната Цветелина Маркова – МИС ВАРНА 2020.  В дефилетата ще вземе участие и Мис България 2016 – Габриела Кирова, както и най-добрите модели на морската ни столица, сред които носителките на титлата МИС ВАРНА през последните години – Румяна Данаилова, Михаела Йорданова, Моника Драгнева, Марина Димитрова, Жаклина Братанова,Ирена Иванова и топ моделите Диан Христов и Мариан Христов.

 

Източник: Модна агенция VIP Fashion Group, www.vipfashiongroup.com

…………………………………………………………………………………………..

Онлайн списание за Текстил, облекло, кожи и технологии е медиен партньор на Мис Варна 2021