ПОДГОТОВКАТА НА ПРЕТЕНДЕНТКИ ЗА ТИТЛАТА МИС ВАРНА 2021 ЗАПОЧНА

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

Подготовката за най – очакваното събитие в морската ни столица – Мис Варна 2021 вече започна. Грандиозният спектакъл ще се проведе на 26 август 2021 г. в лятната градина на комплекс “Морско казино”.

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

20– те красавици – претендентки за титлата, усилено се готвят за надпреварата и  за всички тях  е осигурен екип от специалисти, които ги обучават в правилна походка, хореография, сценично поведение и артистичност. 

И тази година, красавиците са подложени на ежедневни изтощителни  репетиции и фитнес тренировки, водени от  професионалните инструктори на Gym Palace. За свежото им излъчване се грижи екип от специалисти на естетичен и лазерен център Skin Solution и козметичен център Biologique Recherchе.

Атрактивните фотосесии на миските, реализирани в Delta Planet Mall, предизвикаха истински фурор сред посетителите, които буквално обграждаха момичетата и  си правиха селфи с тях.

Фотообективите на Боби Решовски и Живко Манев, запечатаха незабравими кадри от всички фотосесии, организирани от екипа на VIP Fashion Group.

Преди броени дни приключиха и снимките на индивидуалните видео – визитки на участничките в конкурса, в които всяка една от тях споделя интересни факти за себе си.

От 14 август 2021 г. стартира и интернет гласуване за избор на Мис Интернет Варна 2021 на сайта www.missvarna.com, където всеки може да избере своята фаворитка.

 

Източник: Модна агенция VIP Fashion Group, www.vipfashiongroup.com

 

…………………………………………………………………………………………..

Онлайн списание за Текстил, облекло, кожи и технологии е медиен партньор на Мис Варна 2021