VIP Fashion Group официално закри модния летен сезон

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии

VIP Fashion Group официално закри модния летен сезон с представяне на новите лица на агенцията и призьорките от конкурса Мис Варна 2021

С атрактивно събитие на самия морски бряг, екипът на модна агенция VIP Fashion Group официално закри модния летен сезон в морската ни столица.

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии На сцената дефилираха най- новите лица на агенцията, които успешно преминаха през професионалния курс за модели и фотомодели към школата на Мира Матеева, воден от модела Моника Драгнева.

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии Събитието беше повод и за официалното представяне на носителката на титлата “Мис Варна” 2021 – Стефани Карова, нейните три подгласнички, както и получилите специални призове в престижния конкурс за красота, провел се в края на месец август 2021 г. . Те дефилираха облечени в бутикова колекция, официални рокли, създадена от дизайнерките на бутик Алегра – Радостина Илиева и Галя Долапчиева.

Списание за текстил, облекло, кожи и технологии За първи път в ролята на водеща реши да влезе собственичката на VIP Fashion Group – Мира Матеева, за която това беше истинско предизвикателство след многобройните, организирани от нея ивенти. В края на този месец тя се заема и с подготовката на ослепителната Стефани Карова за участието и в националния конкурс “Мис България” 2021.

Източник: Модна агенция VIP Fashion Group,
www.vipfashiongroup.com
…………………………………………………………………………………………..
Онлайн списание за Текстил, облекло, кожи и технологии е медиен партньор на Мис Варна 2021