новини

Мис България Интернешънъл 2021 – Стефани Карова – лице на петото издание на Fashion Obsession

Уникалният по рода си моден проект – Fashion Obsession, създаден специално за ценителите на модата и висшата естетика, излъчи своето пето издание преди броени дни в морската ни столица.

      Организатор на модната поредица е Мира Матеева и екипът на модна агенция – VIP Fashion Grouр, а домакин  –  модерният клуб Vogue, където на всяко едно от изданията любителите на модата и красотата имат възможността да се запознаят отблизо с топ дизайнери от цяла България и да се насладят на най – новите им творения.

       Петото издание на Fashion Obsession беше запазено за талантливите дизайнерки на бутик Алегра – Радостина Илиева и Галя Долапчиева, които получиха престижната награда “Златната игла 2021г.” в категория “Модна къща на годината”. Те представиха най-новата си колекция булчински и официални рокли  – “ADORABLE”, които са изцяло ръчно изработени от красива коприна, тюл и френска дантела, гарнирани с камъни, пеплуми и естествени щраусови пера.

      Лице на събитието е очарователната Стефани Карова –  носителка на титлите Мис Варна и Мис България Интернешънъл 2021. Това беше и нейното официално представяне, след като заслужено спечели престижната титла на националния конкурс “Мис България 2021”, провел се на скоро в столицата.

         За прическите на моделите се погрижиха топ коафьорите от ателие Кина Кудева, а за грима – екипът на гримьорката Кристина Славова.

         Светският блясък беше допълнен и от присъствието на звездния екип на Code Fashion TV, а под светлините на прожекторите, моделите позираха пред обектива на модния фотограф – Боби Решовски.

       Организаторите се бяха подготвили със специална VOGUE томбола, с много изненади и подаръци за гостите на събитието, осигурени от партньорите на Fashion Obsession – IS Auto, DMparts, Aslan Gold, ГИК Инжинеринг, NOVADERM aesthetic & beauty, ателие Кина Кудева и  Club Vogue.

 

Източник: Модна агенция VIP Fashion Group

Всички права запазени на публикуваните материали на сайта на Онлайн списание за Текстил, облекло, кожи и технологии © All publications on the Online magazine for Textiles, Clothing, Leather and Technology site are copyrighted© Alle Veröffentlichungen im Online-Magazin für Textilien, Bekleidung, Leder und Technologie sind urheberrechtlich geschützt ©