новини

Блясък, стил и красота ще залеят морската ни столица по време на ежегодния моден форум – Фестивал на Модата и Красотата 2022

За петнадесета поредна година морската ни столица става домакин на един от най-престижните и грандиозни модни форуми в България – Фестивал на Модата и Красотата 2022, организиран и продуциран от модна и ивент агенция VIP Fashion Group.

На 23 и 24-ти август от 20.30 ч. лятната градина “Морското Казино” във Варна ще се преобрази в бляскав моден подиум, а на събитието с водещ Симеон Лютаков, ще присъстват стотици гости от България и чужбина.

Екипът на агенция VIP Fashion Group за поредна година ще зарадва почитателите на модата и красотата с поредица от стилни дефилета на популярни български дизайнери и  световни брандове, които ще представят своите актуални модни колекции в две поредни вечери.

Лице на  петнадесетото издание на Фестивала на Модата и Красотата ще бъде носителката на титлата Мис Варна за 2021-ва година – Стефани Карова, а като специални гости на подиума ще дефилират топ модела и носителка на титлата  Best Model Of The World 2011 – Ива Атанасова и ослепителната  Габриела Кирова  – Мис България 2016.

В дефилетата ще вземат участие и най-добрите модели на морската ни столица, както и най- малките модели на модна агенция VIP Fashion Group на  възраст между 4 и 9 години.

За прическите на моделите ще се погрижат топ-коафьорите от ателие Кина Кудева, а гримът ще е дело на екипа на Кристина Славова – Mascara.

Фестивалът на Модата и Красотата 2022 ще бъде заснет и излъчен от мейдийния партньор на събитието – Code Fashion TV.

Тази година, организаторите на събитието застават зад благотворителната кауза в подкрепа на осемгодишния Гоги и шестгодишната Даная от Варна. Семействата на двете деца изпитват финансови затруднения, свързани със заплащането на необходимите преливки на стволови клетки. Ето защо, по време на Фестивала ще бъде проведена благотворителна томбола, приходите, от която ще бъдат дарени за лечението на Гоги и Даная.

Проектът се реализира  с финансовата подкрепа на Национален Фонд „Култура“ по програма  „Програма за възстановяване  и развитие на организации в областта на любителското творчество“

 

 

За  контакти и информация: Модна агенция VIP Fashion Group,  www.vipfashiongroup.com

Всички права запазени на публикуваните материали на сайта на Онлайн списание за Текстил, облекло, кожи и технологии © All publications on the Online magazine for Textiles, Clothing, Leather and Technology site are copyrighted© Alle Veröffentlichungen im Online-Magazin für Textilien, Bekleidung, Leder und Technologie sind urheberrechtlich geschützt ©